Tur og trening for alle

Det er ikke alle som har mulighet til å delta på et helt kurs eller å binde seg til en fast kveld i uka, flere uker fremover. Det er det ikke alltid at jeg som instruktør kan heller. Fra november mnd. setter jeg opp treninger for de som har lyst til å bli med på det.

NESTE TRENING:

Tirsdag den 30. november kl. 18.00. Vi møtes på senterplassen på Nesbyen. Aller helst med bil, slik at vi kan ta en prat uten at de fir-beinte er med i samtala 😉 Vi går en runde i Nes først før vi tar en treningsøkt på senterplassen. Varighet ca. 1,5 timer.

Det er fint hvis du sender meg en sms på tlf. 95 90 10 11, hvis du ønsker å bli med. Da vet jeg omtrent hvor mange vi blir.

Treningene vil bli lagt ut på hjemmesida, og på facebooksidene til Nesbyen Hundeskole. De finner du HER og HER.

Jeg håper at det også vil bli en trivelig kveld hvor vi koser oss med hundeprat og deler noen treningstips med de andre.

REGLER FOR TRENING:

  • Ingen hunder skal hilse på hverandre før eller under trening. Hva hver enkelt gjør etter trening, bestemmer dere selv.
  • Hundene skal være under kontroll. Det er ingen som skal forstyrre andre under trening. Noen hunder er på trening kun for å observere og å trene ro/kontakt sammen med andre hunder, og skal ikke få «uventet besøk» av hunder uten kontroll.
  • Vi trener med belønning og ikke straff. Dvs. at vi bruker oss selv, leker og godbiter når vi trener. Hvis hunden ikke får til øvelsene, må vi gjøre treningen enklere for hunden. Da vil den også lykkes og vi har ingen grunn til å bruke straff for å få frem ønsket atferd. Det er det heller ikke lov til, i henhold til Mattilsynets regler for trening av hund.

Alle hunder og eiere er velkomne til å delta. Unge og eldre hunder, trente og utrente hunder, erfarne og uerfarne eiere. Jeg synes at det er utrolig fint at eldre hunder også får bli med på treningene, for de liker å bruke hodene sine også.

VÆRFORBEHOLD.

Vi trener ute. Hvis det er meldt et ufyselig vær, vil alle som har meldt seg på få en mld. om avlysning innen kl. 15.00 den dagen treningen er planlagt. Det vil også bli lagt ut på facebooksidene.

VELKOMMEN.

%d bloggere liker dette: