Da er vi i gang.

Jaaa, de to siste kveldene har Pia og jeg kost oss veldig. Onsdag var det første møte med LP kl.1 gjengen og torsdag var det miljøtrening. Jeg tror at jeg skal bytte navn på miljøtreningen og heller kalle den for «tur og trening». Det passer bedre, synes jeg.

Vi var 10 ekvipasjer som møttes til LP trening, og det synes jeg var veldig bra. Pia og jeg trente på utgangsstilling og å gå «fot», jeg gikk rundt og pratet/hjalp de andre og så hadde vi fellesøvelse til slutt. En kjempefin kveld!

På tur og treningsgruppa var vi 11 ekvipasjer, alt fra fem mnd og oppover til Piamor. De kom fra Gol, Bergheim, Nes og Flå. Vi gikk en runde i Nes og trente på tre fellesøvelser på senterplassen til slutt.

Det var en trøtt og fornøyd Piamin som kom til Solbu. Hun fikk et godbitsøk av de siste godbitene og etterpå sov hun så godt resten av kvelden.

Neste uke blir det trening med LP-gruppa torsdag mens tur og trening har et opphold. Jeg regner med at jeg får til et møte til om en 14 dagers tid. Ja, og så glemte jeg jo helt å ta bilder. Det får kanskje komme neste gang.

Hilsen Hilde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: