LP1 trening med Pia og andre.

Jeg har savnet å trene med andre hundeeiere en god stund nå. Det har vært, og er jo, covid-19 i samfunnet og det har gjort sitt til at det ikke har vært enkelt å få til trening det siste året. I høst fikk vi igjen lov til å sette opp kurs og nå setter jeg altså opp ei treningsgruppe i LP1. Det skal bli morsomt.

Jeg trener på samme vilkår som de andre, jeg er altså ikke instruktør, men er selvsagt behjelpelig hvis noen trenger treningshjelp. Første trening er i kveld, onsdag den 17. november. Vi skal ta en liten presentasjon først, gå raskt gjennnom øvelsene, trene litt hver for oss først, ta ei pause, før vi tar en fellesøvelse til slutt. Det blir såååå bra!

Ellers har vi kommet i gang med miljøtrening, også. Det bli andre treff torsdag den 18. november. Sist vi møttes var vi 10 stykker som gikk en tur og som trente litt etterpå. Pia var veldig ivrig og flink, og var tydelig å se på hele henne at hun likte å trene sammen med andre igjen.

Nesbyen Hundeskole er blitt medlem i PROhundguiden. Det er en samling av profesjonelle aktører innen hundeskoler (trening og atferd), dyrebutikker, kropp og helse, oppdrettere og lufting og pass. Jeg besto ei skriftlig prøve og er med i gruppa «trening og atferd».

Vinteren lar vente på seg og det er litt godt, synes jeg. Da kan vi fortsatt gå fine turer på beina både på Solbu og på Jar. Vinteren kommer nok om ikke så lenge, allikevel.

Kos dere med hundene deres og ikke glem at mental trening er kjempeviktig. Hundene liker veldig godt å få oppgaver å løse og så blir de så fornøyde etterpå. Akkurat som oss to-beinte.

Mvh. Hilde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: